Véget ért a 2019 évi EFOTT fesztivál

Véget ért az EFOTT, levonultunk mi is. Hazaérkezést követően a felszereléseket lepakoltuk, letakarítottuk. A hét folyamán közel 300 esetben nyújtottunk ellátást a hozzánk fordulóknak. Köszönjük önkénteseink munkáját, és együttműködőink segítségét, jó pihenést kívánunk mindenkinek! Országos MentőszolgálatHUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi csoportEFOTT

Kedd óta üzemel a segélyhely, ahol a nap 24 órájában látjuk el a hozzánk segítségért fordulókat, az Országos Mentőszolgálat szakembereivel közösen. Jellemzően könnyű sérülteket kell ellátnunk, kisebb sebekkel, az egyenetlen talaj okozta végtagsérülésekkel keresnek fel minket leggyakrabban. 
Műszaki mentőink beavatkozására is többször szükség volt már, tűzoltást kezdtek meg amelyet a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi csoport-al közösen fejeztek be, árokba csúszott targoncánál segítettek, területen kívüli tűzcsapot javítottak meg és további kisebb esetekben segédkeztek. Szabadidejükben az eü bázis üzemeltetési feladatainak ellátása mellett a gépek és gépjárművek karbantartását végzik.