Siker a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatain

Az Egyesület működésének fenntartása, a fejlesztések megvalósítása, képzések és gyakorlatok lebonyolítása, adminisztrációs teendőink és jogszabályi kötelezettségeink teljesítése hatalmas költségterhet jelent. Civil szervezetként a jó akaratú magánszemélyek, cégek és önkormányzatok adományai mellett a pályázatok teremtenek lehetőséget költségeink fedezésére.

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2021-ben is indultunk a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatain, melyeket ezúttal sikerrel zártunk.

A “Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2021.” pályázaton 2,6 millió forintot, míg az “Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2021.” kiírásra beadott pályázaton 681 900 forintot ítélt nekünk az Alapkezelő. Az elnyert összegeket 2021. április 01- 2022. március 31-ig, többek között gépjárműveink szerviz- és egyéb költségeire, a beavatkozások során is használt telefon- és internetköltségekre, egyenruházatra, egyéni védőfelszerelésekre, képzésre, irodai és adminisztrációs költségekre használtuk fel.