Egyesületi nap 2019

Idén is megünnepeltük az Egyesület Napját, hagyományosan a 2004-ben történt Alkotás utcai gázrobbanás évfordulóján. Az április 06-án tartott rendezvényen önkénteseink, családjaik, együttműködőink és támogatóink körében tekintettünk vissza az elmúlt 15 évre.
Vendégeink megtekinthették telephelyünket, technikai eszközeinket, speciális felszereléseinket, új vezetési pontunkat.
Elnök úr beszédében felelevenítette a kezdeteket, és az azóta eltelt időszak, különösen az elmúlt egy év fejlesztéseit. Megköszönte önkénteseink munkáját, támogatóink segítségét, akik nélkül nem lennénk képesek fenntartani a folyamatos fejlődést és magas szakmai színvonalat.
Önkénteseink egyénenként is fejlődnek, tanulnak. Ezúttal vezetőink köre bővülhetett: Péter Vadász Kovács járőrvezető, Pirót Ádám csoportvezető kinevezést vehetett át.
Azon önkénteseink, akik új telephelyünk kialakításán, berendezésén kiemelkedően sokat dolgoztak, kitüntető jelvényt vehettek át: Krisztina ChlumetzkyGodó ViktóriaPéter Vadász KovácsAndrás PrakschSzádvári LászlóImre Troják.
Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója igazgatói elismerést adott át Denis Lev és Szádvári László önkénteseink része a Polgári Védelem Napja alkalmából.
Ezt követően közösen elfogyasztottuk az önkénteseink által főzött ebédet, és kötetlen beszélgetés formájában folytatódott a nap.
Ezúton is köszönjük önkénteseink munkáját, támogatóink folyamatos segítségét, és gratulálunk azoknak, akik elismerést vehettek át!