2016. március 08., kedd 09:54

Felezőbál a Rendészettudományi Karon

2016-02-24 rtk felező

2016. február 24-ről 25-re virradó éjszaka tartotta meg szokásos felező bálját a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara. A csillebérci rendezvény elsősegélynyújtó biztosítására Egyesületünket kérték fel a szervezők.

Az NKE-vel és karaival évek óta jó kapcsolatot ápolunk, számos rendezvényük elsősegély biztosítását végezzük minden évben. Az idei első felkérés a már hagyományosnak mondható RTK Felező volt, melyet a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Csillebérci Szabadidő Központ Tükörtermében rendeztek meg.

A 24-én 21 órakor kezdődő bulira több száz hallgató érkezett, nagy részük az Egyetem által biztosított, a kollégium és a rendezvény helyszíne között közlekedő buszjáratokkal. A nagy létszámra való tekintettel az éjszaka első felében 4 fő önkéntesünk volt jelen, hogy az esetleges sérüléseket mielőbb el tudjuk látni. Ahogy el kezdtek fogyni a bulizók, 2 fővel folytattuk az ügyelet ellátását egészen hajnali 4 óráig, amikor is a buli véget ért.

A nagy létszám és az önfeledt bulizás ellenére a hallgatók vigyáztak magukra és egymásra, így szerencsére nem volt dolguk elsősegélynyújtóinknak.

Az éjszaka folyamán önkénteseink 26 munkaórát teljesítettek. 

 


 

 

Utoljára frissítve: 2016. március 30., szerda 11:42