2016. szeptember 23., péntek 10:33

Családi nap a Graphisoft Parkban

2016-09-02 graphisoft családi nap2016. szeptember 02-án a Graphisoft Park Családi napján vettünk részt, ahol bemutattuk tevékenységünk egy részét, amit a nagy érdeklődés mellett sokan gyakorlatban is kipróbáltak.

    Évek óta jó kapcsolatban állunk a Graphisoft Parkkal, voltunk már hasonló rendezvényükön de önállóan tartottunk például árvízvédelmi felkészítést az ott dolgozók számára. Ezúttal lehetőségük volt a résztvevőknek megtanulni és begyakorolni a laikus újraélesztést, a stabil oldalfektetést vagy akár autóból mentést imitációs babáink segítségével, emellett meg lehetett ismerkedni kötéltechnikai eszközeinkkel, vagy az árvízi védekezés alapjaival is. A legtöbbeket azonban tűzoltó programunk vonzotta. Az érdeklődők a kézi porraloltók használatát próbálhatták ki egy tálcatűz eloltásával, melyet leginkább a gyerekek élveztek nagyon.

A szakmai programok mellett játszani is lehetett velünk. Nyereményjátékot hirdettünk, és a regisztrálók között a nap végén 3 db, speciális egyesületi logóval ellátott pólót sorsoltunk ki.

A nagysikerű rendezvényen 8 önkéntesünk vett részt, ezzel 56 munkaórát teljesítettünk.

 


 

 

 

Utoljára frissítve: 2016. szeptember 23., péntek 10:41