2013. március 17., vasárnap 21:12

1/2013 BASIC vizsga

BASIC Önkéntes Alapfelkészítési ProgramBefejeződött a BASIC 1/2013 tanfolyama, 2013. március 17-én megtartásra került a BASIC vizsga. A vizsgán a vizsgabizottságba meghívást kapott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviselője is.

A vizsga az elméleti feladatlap kitöltésével kezdődött, amelyben mintegy 80 kérdés során kell számot adni a modulok során elsajátított ismeretekről. A feladatlapok kitöltését követően a vizsgázók egyéni tételek oldottak meg, mindenkinek meg kellett válaszolnia egy elsősegélynyújtási, egy RBV és egy távolságvédelmi/tűzoltó kérdést. A vizsga utolsó részében a vizsgázókból járőröket alakítottunk akik komplex, összetett feladatot oldottak meg, konstruktívan és rendszerszemléletben alkalmazva az eddig elsajátított ismereteket.

A vizsgán megjelent 5 főből négyen sikeresen teljesítették a feladatokat és BASIC végzettséget szereztek, egyben egyesületünk önkénteseivé váltak.

Különösen izgalmas vizsga volt ez abból a szempontból, hogy több vizsgázónk szinte az M1 autópálya mentési munkálatairól ért be a vizsgára! Nekik külön köszönjük a helytállást!

Önkénteseink mintegy 50 munkaórát teljesítettek a vizsgáztatással.

 


Utoljára frissítve: 2013. március 20., szerda 08:18